Over mij

Ik ben Michiel Bominaar. Woon in Roosendaal. Vader van 2 meiden, ondernemer en actief sporter. Zie altijd de mens achter rollen en functies. Ga betrokken de diepte in. Creƫer makkelijk een luchtige sfeer. Met veel gevoel voor humor en timing. Duik graag in de materie, maar wil vooral ook doen.

Wat doe ik zoal

In mijn vrije tijd korfbal ik graag. Daarnaast blijf ik fit op de mountainbike. Maar natuurlijk pak ik ook voldoende ontspanning door te tuinieren, het lezen van een goed boek of lui op de bank met Netflix.

Hoe blijf ik een goede coach

Vooral door mezelf door en door te kennen. Zelfstudie boeken, volgen van cursussen, een Post HBO opleiding en door veel met mensen te sparren. Maar natuurlijk ook door in de praktijk bezig te zijn. Zowel voor mezelf als voor Doyo Trainingen.

Wat is mijn grootste wens

Ik wil een keertje een rondreis maken door Canada. Gewoon met de rugzak van berghut naar berghut. Niets aan mijn hoofd, behalve mezelf en de beste manier om die dag door te komen. Maar ook een keertje in een Apache meevliegen. Vraag me niet waarom. Dat wil ik gewoon.

Wat voor menstype ben ik

Volgens het enneagram ben ik een menstype 1. Gedreven door een constante irritatie om alles wat niet gaat hoe ik het idealiter zou zien. Al zal je deze irritatie niet snel aan me zien. Het zorgt er verder wel voor dat ik altijd bezig ben met optimaliseren. Ik stilstand achteruitgang vind en ik niet snel tevreden ben. Hierdoor kan ik best hard zijn voor mezelf, maar ook voor anderen. Gelukkig ben ik een bewuste 1 en zie ik deze uitdagingen voor mezelf.

“dat is niet de waarheid, maar jouw projectie op de situatie”

Michiel Bominaar

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik vertel je graag hoe ik je verder kan helpen!