Coaching

Heb jij behoefte aan meer zelfvertrouwen? Ben je op zoek naar iemand die je verder kan helpen in je ontwikkeling? Of loop je geregeld tegen dezelfde valkuilen aan? Misschien is het tijd voor coaching.

Meer rust

Veel last van stress? Moeite om stress los te laten?

Zelfvertrouwen

Wil je vaker en beter op jezelf kunnen vertrouwen?

Beter in je vel

Zit je niet lekker in je vel? Geregeld weinig energie?

Relatietherapie

Doorbreek jullie patroon en kom weer dichter bij elkaar.

Wat is coaching?

Tijdens coaching ga je een gesprek of een serie van gesprekken aan met een coach. Een coach is iemand waarbij je terecht kan met je uitdagingen, twijfels of vragen. Iemand die naar je luistert en er voor je is. In dat opzicht is het net een goede vriend. Het grote verschil tussen een goede vriend en een coach is dat een coach bekwaam is om jou verder te helpen. Een coach praat niet alleen uit eigen ervaring of over hoe hijzelf dit probleem op zou lossen. Naar mijn mening kan je alleen een goede coach zijn als je daarvoor ook opgeleid bent.

Tijdens coaching gaat het er om dat er iemand tegenover je zit die jou kan spiegelen. Die het aan durft te geven als je visie of wereldbeeld in strijd is met je gedrag. Iemand die je bewust maakt van je eigen handelen. Die je simpele handvatten kan geven om je dagelijkse uitdagingen makkelijker te maken. Handvatten die bij jou passen en die voor jou werken.

“vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt”

Johan Cruijff