Coaching

Wolven twee donker

Het persoonlijk begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. Daar heeft altijd mijn hart gelegen. Hoe kan je mensen met vaak simpele handvatten de volgende stap laten maken.

Wat is coaching bij de Witte Wolf

Vaak gaat het daarbij over het doorbreken van denkpatronen, het geven van een ander inzicht op een situatie of als sparringspartner. Belangrijkste hierin is dat er een klik is tussen de coach en de cliënt. Daarnaast is het belangrijk dat de client gemotiveerd en klaar voor verandering is. Een coach is namelijk niets meer dan een hulpmiddel om verder te komen. Niet de oplossing.

Belangrijk in mijn coaching is dat ik per persoon kijk waar behoefte aan is. De ene hoort graag waarom bepaalde patronen doorbroken moeten worden, terwijl de ander meer steun nodig heeft in het hoe. Gezamenlijk stellen we een behandelplan om met een aantal doelstellingen. Zo boeken we echt voortgang en weten we waar we naartoe gaan.

Voor wie

Mijn focus ligt vooral op young professionals die tegen uitdagingen aanlopen in hun privé leven, carrière of in de combinatie van deze twee. Denk hierbij aan overspannen en burn-out, maar ook de vraag waar je werkelijk gelukkig van wordt.

Belangrijk is dat er een klik is. Een gevoel van gelijkwaardigheid. Alleen dan kunnen we een optimaal effect bereiken. Een kennismaking is altijd vrijblijvend en gericht op de vraag wat ik voor jou kan betekenen.