Marketing

Mistig bos

Niets is zo breed als het begrip marketing. Binnen veel organisaties wordt alles onder marketing geschaard. Maar wat kunt u verwachten van de marketing ondersteuning als u een samenwerking aangaat met de Witte Wolf?

Specialisaties

Na jarenlang in de marketing te hebben gewerkt, heb ik enkele specialisaties opgebouwd. In deze gebieden kan ik u in de diepte ondersteuning bieden in marketing. Denk hierbij aan E-Mail Marketing, Customer Journey Marketing, procesoptimalisaties en opstellen van allround marketingplannen. Daarnaast heb ik ook veel kennis en ervaring opgebouwd in andere takken van online marketing. Denk hierbij aan SEO, Social, Paid en CRO.

Met deze ervaring ben ik breed inzetbaar, specifiek op een kanaal of om samenhang te creëren tussen de verschillende verhalen

Wat lever ik wel

Dit houdt dus ook in dat ik alleen opdrachten aanneem van bedrijven waar ik een positief gevoel bij heb.

Tuurlijk factureer ik mijn tijd, maar mijn drijfveer is niet uren draaien. Mijn drijfveer is resultaat boeken voor uw organisatie.

Als buitenstaander kan ik makkelijk een analyse maken van wat er gebeurt. Ik word hierdoor niet gehinderd door beperkingen uit het verleden.

Ik lever wat ik beloof en zal ook eerlijk zijn als ik iets niet kan. Of als het goedkoper of beter ergens anders kan.

Wat doe ik vooral niet

Bij mij zal uw bedrijf nooit zomaar een nummertje zijn. Samen gaan we het verschil maken.

Vraag aan mij; even wachten dan klok ik mijn tijd. Snelle aanpassing; weer 5 minuten om te factureren.

Onderdeel worden van het huidige proces en weinig veranderen.

U heeft er toch weinig verstand van. Ik kan u dus alles wijs maken. Lekker makkelijk geld verdienen.