Mogelijkheden

Wilt u zich ook liever focussen op uw core activiteiten? Minder tijd kwijt zijn aan essentiële bijzaken zoals het werven van nieuwe klanten of het onderhouden van klantcontacten? Dan wordt het tijd om mij in te schakelen.

Met mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven, kan ik snel tot de kern komen en resultaten behalen. Waar het voor u misschien veel tijd kost om uw website te optimaliseren, E-Mail goed in te richten of uw social media kanaal op te zetten, is dit door mij vaak zo gedaan. Hierbij is het niet mijn doel om u alleen werk uit handen te nemen, maar juist om processen zo in te richten dat het zonder veel effort optimaal blijft draaien. Mijn insteek is om u mee te nemen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat u begrijpt wat ik waarom doe. Het doel moet namelijk zijn dat de marketing activiteiten passen bij uw merk en branding.

Uiteraard is maatwerk geen probleem en kunnen we in een persoonlijk gesprek kijken waar uw wensen en behoeftes liggen. Maar om u een beeld te geven, bied ik de volgende pakketten aan:

Marketing Scan

Deze scan is bedoeld voor organisaties die willen weten hoe ze ervoor staan. Die graag een concreet plan hebben waarmee ze aan de slag kunnen.

Marketing Advies

Op basis van een scan van de huidige inrichting en de data ontvangt u een plan met concrete optimalisaties voor de verschillende kanalen.

Procesoptimalisatie

Bent u al even bezig met marketing, maar lukt het niet om er het maximale uit te halen? Vaak ligt dit aan de processen die gevolgd worden of de manier waarop naar de mogelijkheden gekeken wordt. Samen met u, en indien van toepassing met uw team, gaan we kijken naar de huidige situatie en deze optimaliseren