Mogelijkheden

Wilt u zich ook liever focussen op uw core activiteiten? Minder tijd kwijt zijn aan essentiële bijzaken zoals het werven van nieuwe klanten of het onderhouden van klantcontacten? Dan wordt het tijd om mij in te schakelen.

Met mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven, kan ik snel tot de kern komen en resultaten behalen. Waar het voor u misschien veel tijd kost om uw Customer Journey in kaart te brengen, E-Mail goed in te richten of te focussen op personalisatie, is dit door mij vaak zo gedaan. Hierbij is het niet mijn doel om u alleen werk uit handen te nemen, maar juist om processen zo in te richten dat het zonder veel effort optimaal blijft draaien. Mijn insteek is om u mee te nemen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat u begrijpt wat ik waarom doe. Het doel moet namelijk zijn dat de marketing activiteiten passen bij uw merk en branding.

Uiteraard is maatwerk geen probleem en kunnen we in een persoonlijk gesprek kijken waar uw wensen en behoeftes liggen.

Interim

Een medewerker met zwangerschapsverlof? Een onvervulde vacature? Of tijdelijk extra handjes nodig? Als interim medewerker kan ik voor periodes van 2 tot 12 maanden voor u aan de slag. Hierbij zorg ik ervoor dat ik er snel sta en direct onderdeel ben van het team. Zowel remote als op locatie is mogelijk.

Projectbasis

Een kort of langdurig project waar u iemand op wilt zetten met veel ervaring? Behoefte aan een volledige scan van uw automated marketing activiteiten? Met duidelijke afspraken vooraf en een flexibele instelling gedurende het project zorgen we voor een mooi resultaat.

Periodieke samenwerking

Heeft u geen concreet project, maar wel behoefte aan ondersteuning? Zoals iemand om mee te sparren of om kleine projectjes op te pakken? Ook daarin kan ik u ondersteunen. Dit kan op basis van urenfacturatie, strippenkaart of een contract met vaste uren per maand.