Wie ben ik

Wie ben ik

Na een aantal jaren in verschillende functies in de marketing te hebben gewerkt, een heftige burn-out en een constante interne onrust, vond ik het tijd voor wat anders. Ik had behoefte aan meer vrijheid, de mogelijkheid om zelf te bepalen waar ik impact zou maken maar vooral behoefte aan het gevoel iets bij te dragen aan de maatschappij. Om mezelf weer te kunnen zijn, want ik ben Michiel Bominaar.

Met mijn jarenlange ervaring als Marketing Manager weet ik waar mijn sterkte punten liggen. En deze sterke punten breng ik binnen de Witte Wolf optimaal naar voren. Als adviseer, coach en hands-on persoon kan ik ieder bedrijf met een marketing vraag of uitdaging perfect helpen. Daarbij is het mijn doel om jouw bedrijf, jou of je team te begeleiden in de marketing. Mijn passie ligt niet in het uit handen nemen van werk. Maar in het neerzetten van een goede basis, een goede structuur en daarmee een mooie start. Doel daarvan is dat ik het jou makkelijker wil maken om je marketing te bedrijven.

Daarnaast ben ik als coachende manager altijd bezig geweest met wat anderen drijft. Waar anderen behoefte aan hebben, waar ze tegenaan lopen. Naast mijn eigen ontwikkeltraject hierin, heb ik ook meerdere cursussen gevolgd. Hierdoor ben ik goed ontwikkeld in het verder helpen van young professionals in hun carrière of privé leven. Want als ik één ding zeker weet, is het dat ik niet de enige ben die rond heeft gelopen met de vragen:

  • Ben ik wel goed genoeg
  • Is dit alles wat er is
  • Doe ik wel waar ik echt gelukkig van wordt
  • En meest belangrijk; wat is geluk voor mij

Wil je meer van mij weten? Neem dan zeker contact op voor een persoonlijk gesprek of lees een van mijn blogartikelen.