de Witte Wolf

Roedel wolven sneeuw

Na een aantal jaren voor toonaangevende bedrijven te hebben gewerkt, vond ik het begin 2021 tijd om voor mezelf te beginnen. Hierbij vind ik het belangrijk dat ik enkele kernwaarden als vrijheid, betrokkenheid en persoonlijke groei kan combineren met mijn 2 passies; marketing en coaching.

Medio 2021 was de officiƫle start van de Witte Wolf. Vanaf het begin heb ik mijn kennis en ervaring in de marketing perfect kunnen combineren met het coachen. Met het meenemen van opdrachtgevers in het waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Maar ook hoe gedachtepatronen doorbroken kunnen worden bij medewerkers en klanten. Het psychologische gedeelte is namelijk zowel bij coaching als bij marketing van essentieel belang.

Lees hier mijn blogartikelen

Bekijk alle blogartikelen