de Witte Wolf

Roedel wolven sneeuw

Na een aantal jaren voor toonaangevende bedrijven te hebben gewerkt, vond ik het begin 2021 tijd om voor mezelf te beginnen. Daarmee was het idee voor de Witte Wolf geboren. Hierbij is het voor mij belangrijk dat ik enkele kernwaarden als vrijheid, betrokkenheid en persoonlijke groei kan combineren met mijn 2 passies; marketing en coaching.

Medio 2021 was de officiële start van de Witte Wolf. Vanaf het begin heb ik mijn kennis en ervaring in de marketing perfect kunnen combineren met het coachen. Met het meenemen van opdrachtgevers in het waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Maar ook hoe gedachtepatronen doorbroken kunnen worden bij medewerkers en klanten. Het psychologische gedeelte is namelijk zowel bij coaching als bij marketing van essentieel belang.

Blogartikelen van de Witte Wolf

Bekijk alle blogartikelen