Mogelijkheden

Bij de Witte Wolf kan je terecht met verschillende coaching vraagstukken. De meest voorkomende staan hieronder kort uitgelegd. Insteek van alle coaching trajecten is dat we een concreet behandelplan opstellen met bijbehorende doelstellingen.

Overspannen

Loop je bijna tegen een burn-out aan en heb je nergens energie voor? Of begin je net weer met werken na een langdurige periode van afwezigheid? Dan heb je de eerste stap al gemaakt door online naar hulp te zoeken. Het is namelijk essentieel dat je niet doorgaat met wat je altijd hebt gedaan. Vaak zijn grote wijzigingen in je leef- en denkpatronen nodig om een terugval te voorkomen. Hier gaan we het bij de coaching vraagstuk dan ook over hebben. Tijdens de behandelingen gaan we achterhalen waardoor je hier bent gekomen en wat jij kan doen om weer energie te krijgen en te houden.

Faalangst en onzekerheid

Heb jij vaak het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dat je iets niet kan? Samen gaan we onderzoeken waar deze gedachtes vandaan komen. Of deze gedachtes wel gegrond zijn. En hoe we kunnen focussen op waar je wel goed in bent. Hierbij is het erg belangrijk om te achterhalen wat jouw primaire drijfveren zijn. Maar vooral hoe deze drijfveren jou belemmeren in je zelfvertrouwen.

Ongelukkig met je leven

Vraag je jezelf vaak af of dit alles is? Of je relatie wel toekomstbestendig is? Welke vervolgstappen je het best zou kunnen maken in je carrière? Samen gaan we onderzoeken waar jij gelukkig van wordt. Waar je energie van krijgt. En wat je tegen houdt om keuzes te maken die goed voelen. Dit zijn de basis coaching vraagstukken tijdens deze behandeling, maar zeker niet de enige.

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is veerkrachtig zijn bij tegenslagen en prioriteit geven aan wat voor jou belangrijk is. Met (meer) rust en zelfvertrouwen. In opdracht van Doyo Trainingen ondersteun en verzorg ik groepstrainingen gericht op Persoonlijk Leiderschap. Deze trainingen vinden geregeld plaats door het hele land. Een ideale combinatie van groepssessies en persoonlijke begeleiding.